azura's FotoPage

By: azura othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Jun-2007 00:52 Email | Share | | Bookmark
Bunga Dip

 
 
 
Just nak share - bunga dip yg sy buat last week. Member opis lama nak kawin bulan 8 ni, so nak tengok range color yg sesuai untuk theme color die pink. Die prefer warna putih, so this is it - tulip style...
Nanti kita add up lagi bunga lain lak... From few angles...


Monday, 28-May-2007 03:03 Email | Share | | Bookmark
Termeterai sudah janji untuk bersama

Sebelum
Saat menanti diijabkabulkan
Bersama suami tercinta selepas diijabqabulkan
View all 6 photos...
26hb Mei 2007, termeterai sudah ikatan janji antara Yusliana dan Hairildha untuk sama2 melayari bahtera rumahtangga bersama...Seperti biasa CIk Eyeura kita ni dijemput untuk menata rias wajah kawan baiknye ini dari MRSM sampai ke UIA ni untuk majlis nikahnya yg berlangsung jam 10.30 di Kg. Gumut Tambahan, Kalumpang.
Cik Eyeura awal2 dah sampai lebih kurang pukul 7.50 dengan kawannye cik Dang yg baru je beli keta baru...hehehe...Dalam sejam lebih jugakla menyiapkan makcik Euz ni. Alhamdulillah dapat siapkan sempat2 la untuk majlis nikah die tu... takdela masa tunang dulu sampai tak sempat nak pakai betul2 tudungnye... Hehehhe....
Anyway, Euz, u look nice in white baju kurung... Sekali lagi, Selamat Pengantin Baru la ye Yusliana & Hairildha, semoga berbahgia hingga ke akhir hayat...


Sunday, 29-Apr-2007 08:01 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Chu

 
 
 
Dah lama betul dalam simpanan gambar hantaran2 Siti Syuhaida ni, baru dapat dikeluarkan di edisi kali ni...hehehhee.... diperam2... anyway for sharing... Tahniah Siti Syuhaida dan Cik Wei - Selamat Pengantin Lama - moga cepat2 dapat baby...


Monday, 26-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar Yusliana - Pertunangan

 
 
 
Lama dah bertunangnya Si Euz ni tapi baru dapat gambar clear dan jelas dari dia. Dan saya upload kan kat sini utk tatapan kengkawan...


Tuesday, 1-Aug-2006 11:07 Email | Share | | Bookmark
Pertunangan Yus dan Hairil

kuih-muih
pot pourri
sejadah & kain pelikat
View all 9 photos...
Tanggal 29 Julai 2006, di Kg. Gumut Tambahan, Tg. Malim telah berlangsung majlis pertunangan rakan sekolah saya, Yusliana atau nama manjenye Euz dengan teman sehati sejiwanye, Hairil yg diadakan dengan penuh kesederhanaan tetapi meriah...Hantaran pihak wanita bertemakan purple dan as per Euz's request nak flower jugak bunga dulangnya...So these are one week punye hasil sebab cik Euz kita ni bagitau last minute...hehe..anyway nice event, makan pun sedap... tapi gambar tak clear sangatla certain pictures tu..kamera problem... tapi i'm in the progress of getting the clearer picture to share with all of you... insyaAllah... Thanks Euz for giving me chance...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net