azura's FotoPage

By: azura othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Aug-2006 11:07 Email | Share | Bookmark
Pertunangan Yus dan Hairil

kuih-muih
pot pourri
sejadah & kain pelikat
seluar dan kemeja
coklat
kuih lagi
almond london
Hantaran pihak wanita
Sumer sekali hantarannye
Tanggal 29 Julai 2006, di Kg. Gumut Tambahan, Tg. Malim telah berlangsung majlis pertunangan rakan sekolah saya, Yusliana atau nama manjenye Euz dengan teman sehati sejiwanye, Hairil yg diadakan dengan penuh kesederhanaan tetapi meriah...Hantaran pihak wanita bertemakan purple dan as per Euz's request nak flower jugak bunga dulangnya...So these are one week punye hasil sebab cik Euz kita ni bagitau last minute...hehe..anyway nice event, makan pun sedap... tapi gambar tak clear sangatla certain pictures tu..kamera problem... tapi i'm in the progress of getting the clearer picture to share with all of you... insyaAllah... Thanks Euz for giving me chance...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net